Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

MASA ROTUNDĂ - Politizare şi depolitizare a funcţiei publice

Academia de Advocacy coordonator al Coalitiei 52, va invita la evenimentul tip Masa Rotunda

Politizare şi depolitizare a funcţiei publice
Aceasta va avea loc, joi 31 martie 2016, intre orele 11:00 – 13:00, In sala de conferinte din cadrul EUROHOTEL, Calea Grivitei nr 130, Bucuresti.
Pentru a nu irosi timp pretios in luarea deciziilor publice, tinand cont de premisele prezente, un an electoral atat la nivel local cat si la nivel parlamentar, dorim sa identificam impreuna, in cadrul dezbaterii, solutii/argumente care pot sustine stabilitatea si continuitatea admininistratiei publice, indiferent de partidele politice ce vor guverna Romania. Dezbaterea va avea ca rezultat o sinteza a opiniilor exprimate care, alaturi de opiniile scrise colectate, va fi transmisa Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice precum , si Guvernului Romaniei.
Acest eveniment reprezinta suportul nostru concret, pe care il putem aduce, in concretizarea planului de masuri, adoptat de prezentul Guvern.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.