Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

Masa rotunda - Institutia Prefectului – intre politici si apolitic

Academia de Advocacy coordonator al Coalitiei 52, va invita la evenimentul tip Masa Rotunda
Institutia Prefectului – intre politic si apolitic
Aceasta va avea loc, vineri 25 martie 2016, intre orele 11:00 – 13:00, la Institutia Prefectului Cluj - Palatul Administrativ, Sala Mare, B-dul 21 Decembrie 1989, nr 58, Cluj-Napoca.
Pentru a nu irosi timp pretios in luarea deciziilor publice, tinand cont de premisele prezente, un an electoral atat la nivel local cat si la nivel parlamentar, dorim sa identificam impreuna, in cadrul dezbaterii, solutii care pot sustine reforma administratiei publice, bazate pe un consens majoritar si fezabil. Dezbaterea va avea ca rezultat o sinteza a opiniilor exprimate care, alaturi de opiniile scrise colectate, va fi transmisa, inclusiv, Ministerului Afacerilor Interne, Directia Generala pentru Indrumarea si Controlul Instutiei Prefectului.
Acest eveniment reprezinta suportul nostru concret, pe care il putem aduce, in concretizarea planului de masuri, adoptat de prezentul Guvern.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.