Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

Coalitia 52 la locale 2012

Teme/Întrebări: 
Putem relansa economia fără susținerea IMM-urilor și fără crearea de noi locuri de muncă?

 

Vakar Istvan

Candidat la funcția de: 
Consilier judetean
Formațiune politică: 
UDMR
Status candidatură: 
Câștigător

Extras din comunicatul de presa:

"Vakar Istvan, membru UDMR, candidat pentru funcţia de consilier din cadrul Consiliului Judeţean, a declarat: „Chiar dacă judeţul Cluj nu este unul agricol, consider că o masură necesară este stimularea reţelei de dezvoltare şi de schimb a mărfurilor din agricultura judeţului, sub egida Agro Transilvania, care este o investiţie a Consiliului Judeţean şi care acum funcţionează ca un mare angro. Agro Transilvania este un proiect care a fost adus în sfera profitabilităţii în acest mandat. Acesta a fost gândit ca un proiect de <bune maniere în sectorul agricol> şi consider că poate aduce venituri. Stimularea şi accederea la piaţă a produselor bio, a energiilor regenerabile, a plantelor medicinale, stimularea asocierii în vederea valorificării produselor, ajutorul direct pentru promovarea producătorilor agricoli şi meşteşugarilor, prin intermediul <Produs de Cluj>”. Acestea sunt doar câteva măsuri propuse."

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.