Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

Coalitia 52 la locale 2012

Stare: 
Derulat
Data: 
29 Mai 2012
Locație:
Cluj/Cluj Napoca
Teme/Întrebări: 
Ştiu cum să-şi aleagă clujenii administratorii oraşului?

 

Popa Adrian

Candidat la funcția de: 
Consilier local
Formațiune politică: 
PDL
Status candidatură: 
Câștigător

Extras din comunicatul de presa:

"Adrian Popa, candidat PDL, a declarat că pentru desemnarea candidaţilor s-a ţinut cont de două aspecte: experienţa profesională şi disponibilitatea de a activa şi de a se implica în viaţa comunităţii. Acesta a mai menţionat că în viziunea sa „Clujul trebuie să fie un centru financiar-bancar şi de servicii”. Pe lângă aceste lucruri, Adrian Popa a declarat că în viitorul mandat doreşte să realizeze un campus universitar, care să permită studenţilor să beneficieze pe perioada studiilor de un loc de trai accesibl ca preţ. Astfel, studenţii vor putea cheltui restul banilor din bugetul lunar pe mâncare sau alte servicii, lucru care ar genera o creştere a veniturilor încasate de către agenţii economici."

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.